تبلیغات
ایران بیتومین - کنترل های قسمت پرس :
 
یکشنبه 29 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : حامد ملکی

کنترل های قسمت پرس :

برای نگهداری و حفظ راندمان و یکنواختی محصول خروجی از پرس لزوما"باید کنترل های زیر صورت گیرد.

 تعیین رطوبت پودر

 که مانند حالت a3 و یا با دستگاه speedy  صورت می گیرد .

این عمل هر دو ساعت یکبار باید انجام گیرد .

 پر شدن راحت و نرم پودر در قالب

که با اندازه گیری فاصله بین افت اول پانچ (عمیق ترین مکان ) و سطح قالب انجام می گیرد . این کنترل برای هر پرس روزی یکبارباید اندازه گیری شود .

همچنین لازم است با بکار بردن الک های لرزان که قبلا" ذکر آن رفت مجددا" دانه بندی پودر را که ممکن است در اثر اقامت در سیلو و نقل و انتقال تغییر کرده باشد اندازه گیری نمود .

 

 ضخامت

بوسیله کولیس چهار ضلع کاشی های یک ردیف خروجی از پرس را اندازه گیری نموده و روی آن حروف D , C , B , A نوشته میشود . مقایسه این کاشی ها اطلاعاتی راجع به پر شدن پودر در قالب ها و نحوه قرار گرفتن پانچ ها میدهد که اگر عیوبی مشاهده گردد میتوان با دستگاه پنترومتر (penetrometr) مسئله را روشن تر نمود . این آزمایش هر دو ساعت یکبار باید انجام پذیرد .

 

 اندازه گیری با پنترومتر (penetrometr)

در دستگاه پنترومتر فشار استانداردی در حدود 3 الی 4 کیلوگرم از طریق استوانه ای که روی آن سوزنی با قطر معین نصب شده دارد می گردد. بوسیله یک میکرومتر مکانیکی یا الکترونیکی میزان حد نفوذ سوزن در نقاط مختلف کاشی را تعیین میکند . بدیهی است که هر چه تعداد نقاط اندازه گیری شده بیشتر باشد بهتر است ولی مینیمم تعداد باید 5 نقطه که چهار نقطه در گوشه های کاشی و یک نقطه در مرکز آن باشد در هر صورت نباید بیش از 15 میلی متر به لبه کاشی نزدیک باشد .

از مقایسه مقادیر به دست آمده میتوان مقدار فشردگی را در نقاط مختلف کاشی خام مشاهده نموده برای دقت بیشتر میتوان با اندازه گیری دانسیته ظاهری نقاط مختلف کاشی که بریده می شوند در سیستم اندازه گیری دانسیته در جیوه مقدار فشردگی را تعیین نمود .

این تست بایستی هر دو ساعت یکبار در هر پرس انجام پذیرد .

 

مقاومت خمشی خام یا MOR  یا G1

این خصوصیت با دستگاهی که برای این منظور ساخته شده اندازه گیری میگردد که قبلا" (در 1b ) طرز کار آن توضیح داده شده است .

این خاصیت همراه با پارامترهایی مثل مقدار رطوبت , ضخامت کاشی اندازه گیری پنترومتر و وزن کاشی ها اطلاعات مفیدی را در مورد بهترین حالت پر شدن قالب بما میدهد . این کنترل نیز برای هر پرس هر دو ساعت یمبار باید انجام پذیرد .

 

 انداذه گیری ابعاد کاشی

هر چهار ضلع تمام کاشی های یک سیکل از پرس اندازه گیری شده و سایز متوسط آنها را حساب می کنیم . نتایج را نگهداری می کنیم تا پس از درایر مقدار انقباض کاشی ها را محاسبه نمائیم . این آزمایش هر دو ساعت یکبار برای هر پرس باید انجام گیرد .

کنترل هایی که روی کاشی خام خشک انجام میگیرد :

کنترل های ورودی درایر

 

 

 مقدار رطوبت کاشی در ورود به درایر

با توزین کاشی ورودی به درایر (P2) و خشک نمودن آن تا رسیدن به وزن ثابت و توزین مجدد (P1) از فرمول زیر مقدار رطوبت موجود در کاشی هنگام ورود به درایر اندازه گیری می گردد .

                              100  x  =MC  %

این آزمایش در هر شیفت دو بار برای هر پرس باید انجام پذیرد .

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


ایران بیتومین
استخراج ، بهره برداری،خرید و فروش بیتومین(قیر طبیعی)
درباره وبلاگ

اکتشاف و استخراج معادن بیتومین(قیر طبیعی)
مشارکت و سرمایه گذاری در بهره برداری از معادن بیتومین
فروش مستقیم بیتومین بصورت کلوخه و پودر با اش های مختلف و با مش درخواستی
همکاری باصادرکنندگان بیتومین جهت ارسال بار و پذیرش نماینگی جهت خرید مداوم در تناژ بالا
خرید مستقیم و بدون واسطه قیر طبیعی از معادن بصورت ماهیانه
خرید مستقیم بیتومین از معادن کرمانشاه و لرستان
همراه: 09184694792
hamedmaleki1361@yahoo.com

مدیر وبلاگ : حامد ملکی
نویسندگان
نظرسنجی
نظر شما در باره مطالب این وبلاگ...؟







آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :